Prenumerera på nyhetsbrev

Du kan prenumerera på flera nyhetsbrev från Habilitering & Hälsa.

Prenumerera

Kryssa för det eller de nyhetsbrev du vill prenumerera på, ange e-postadress och klicka på prenumerera. E-postadressen används uteslutande för nyhetsbreven och kommer inte att används för andra ändamål. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

För att prenumerera på nyhetsbrevet från Funktion i fokus: Nyhetsbrev från Funktion i fokus

Habilitering & Hälsa

Kurser och arrangemang

Autismforum
 

Namn

E-postadress

 

Habilitering & Hälsa

Habilitering & Hälsas nyhetsbrev innehåller information om vad som händer inom vår organisation. Här kan du också läsa om nya publikationer och nytt innehåll på webbplatserna Funktionshindersguiden och Autismforum.

Kurser och arrangemang

I det här nyhetsbrevet får du information om Habilitering & Hälsas kurser och andra arrangemang. De riktar sig till både närstående och yrkesverksamma och en del arrangemang är öppna för alla intresserade.

Autismforum

Autismforum är en webbplats med information om diagnos inom autismspektrumet. Vill du på ett enkelt sätt få nyheter om autismforum.se är det här nyhetsbrevet för dig. Här får du också information om de föredrag som anordnas av Autismforum.

Funktion i fokus

​Funktion i fokus nyhetsbrev ger en månatlig omvärldsbevakning till alla som möter människor med funktionsnedsättning i sitt arbete inom till exempel kommun, skola, habilitering, primärvård, psykiatri, universitet, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och andra myndigheter.

> Här kan du anmäla dig till tidningens nyhetsbrev